מילות מפתח בבניית אסטרטגיה שיווקית
בעולם השיווק הדיגיטלי, מילות מפתח הן הגשר שמחבר בין עסקים ללקוחות הפוטנציאליים שלהם. בין אם אתם עובדים על אופטימיזציה למנועי חיפוש (SEO), פרסום בתשלום לפי קליק (PPC) או שיווק באמצעות תוכן, מילות המפתח הנכונות יכולות להשפיע באופן משמעותי על הצלחה שלכם. אם אתם מתחילים שיווק דיגיטלי, כדאי שתכירו מהן מילות מפתח ומה החשיבות שלהם ואת היסודות של שילוב מילות מפתח באסטרטגיית השיווק שלכם.
מילות מפתח הן המונחים או הביטויים שמשתמשי אינטרנט מקלידים במנועי חיפוש כשהם מחפשים מידע, מוצרים או שירותים. כשבן אדם מקליד ביטוי או מילת חיפוש בגוגל, יש לו כוונת חיפוש ומטרות מדוייקות למצוא פתרון לבעיה ספציפית. המשמעות היא שמילות המפתח והתוכן שלכם צריכים להיות ממוקדים בקונספט לפתרון הבעיה של הלקוחות וקהל היעד שלכם. זאת הסיבה שחשוב להכיר טוב את קהל היעד, הצרכים שלו והחיבור למוצר או השירות שלכם, כדי לפתח אסטרטגיית מילות מפתח אפקטיבית.
למה מילות מפתח חשובות
Improve Search Visibility: שימוש במילות המפתח הנכונות יעזור לאתר שלכם להיות מאונדקס נכון, מדורג גבוה יותר בתוצאות של מנועי החיפוש, ומקל על לקוחות פוטנציאליים למצוא אתכם.
Increase Organic Traffic: מילות מפתח שנחקרו היטב יכולות למשוך זרימה קבועה של תנועה אורגנית ואיכותית לאתר.
Boost Conversion Rates: מיקוד למילות מפתח ספציפיות מיישר את התוכן שלכם עם הצרכים של הקהל שלכם, ומגדיל משמעותית את הסיכויים להמרות.
סוגי מילות מפתח
מילות מפתח קצרות זנב:
ידועות גם כ "Short-Tail Keywords", הן כלי חשוב לשיפור נראות האתר שלך בתוצאות החיפוש. הן מדוברות בביטויים כלליים, כמו "נעליים" או "ספרים", שיכולים להתאים למגוון רחב של חיפושים. אמנם הן יכולות להוביל לכמות גבוהה של תנודה, אך יחד עם זאת, הן גם מצריכות יותר מאמץ במיתוג ובשיווק כדי להתמודד עם התחרות החזקה. לכן, חשוב לשלב אותן עם מילות מפתח ארוכות יותר כדי ליצור אסטרטגיה שיווקית מקיפה.
מאפיינים: כללי מאוד, תחרות גבוהה, נפח חיפוש גבוה
מילות מפתח עם זנב ארוך
ידועות גם כ "Long-Tail Keywords", הן ביטויים שמכילים שלושה מילים או יותר והן יחסית ייחודיות. בדרך כלל, מילות אלו מכוונות לקהל יעד מסוים ולכן הן פחות תחרותיות מאשר מילות מפתח קצרות. היתרון בשימוש במילות מפתח אלו הוא שהן מגיעות לקהל יעד מאוד ספציפי, ולכן הסיכוי שצופים באתר יתממשו ללקוחות הוא גבוה יותר. לדוגמא, במקום להשתמש במילת המפתח "בניית אתרים", ניתן להשתמש בביטוי "בניית אתרים לעסקים קטנים בישראל". השימוש במילות מפתח עם זנב ארוך יכול להזרים תנודה איכותית יותר לאתר ולשפר את הנראות שלכם בתוצאות החיפוש.
מאפיינים: מאוד ספציפי, תחרות נמוכה, נפח חיפוש נמוך יותר אך אחוזי המרה גבוהים יותר.
מילות מפתח סמנטיות
ידועות גם כ "Semantic Keywords", הן מילות מפתח או ביטויים הקשורים בצורה ישירה או עקיפה בקשר לוגי למילת המפתח העיקרית שלכם, והן משמשות להרחבת ההבנה והקונטקסט של התוכן.
לדוגמא, אם מילת המפתח הראשית שלכם היא "הרצאה", מילות מפתח סמנטיות עשויות לכלול ביטויים כמו "הרצאה מצחיקה", "הרצאה למנהלים", "שם ההרצאה" או "שם המרצה".
השימוש במילות מפתח סמנטיות יכול לעזור לכם לשפר את דירוג האתר שלך במנות חיפוש כי הוא מספק תוכן רחב יותר ומגוון יותר למנות החיפוש. זה גם יכול לעזור לכם להגיע לקהל יעד רחב יותר, שכן זה מציע תשובות ופתרונות לשאלות ובעיות שונות שיכולות להיות לקוחות פוטנציאליים שלכם.
מאפיינים: מונחים קשורים שבהם משתמשים מנועי החיפוש כדי להבין את התוכן
מילות מפתח גאוגרפיות
מילות מפתח במיקוד גיאוגרפי הן מונחי חיפוש הכוללים מיקומים גיאוגרפיים ספציפיים, כגון ערים, מדינות או מדינות. מילות מפתח אלו שואפות למשוך משתמשים מאזורים מסוימים והן יעילות ביותר עבור אסטרטגיות SEO מקומיות. עסקים משתמשים במילות מפתח במיקוד גיאוגרפי כדי להופיע בתוצאות חיפוש מקומיות, ובכך להגדיל את הנראות שלהם ללקוחות פוטנציאליים בסביבתם הקרובה. לדוגמה, "שירותי עיצוב אתרים בישראל" תהיה מילת מפתח ממוקדת גיאוגרפית שמטרתה למשוך לקוחות המחפשים שירותי עיצוב אתרים במיוחד בישראל.
מאפיינים: ספציפי למיקום, שימושי לקידום אתרים מקומי
מילות מפתח עונתיות
מילות מפתח עונתיות הן מונחי חיפוש שחווים פופולריות מוגברת בתקופות מסוימות של השנה, כגון חגים, עונות או אירועים. מילות מפתח אלו חשובות לעסקים המעוניינים לנצל עליות זמניות בנפח החיפוש. לדוגמה, "תחפושות ליל כל הקדושים" תהיה מילת מפתח עונתית שצוברת אחיזה בסביבות אוקטובר. מילות מפתח עונתיות שימושיות לקמפיינים שיווקיים קצרי טווח ואסטרטגיות שמטרתן ללכוד מגמות עונתיות.
מאפיינים: מגמה בתקופות מסוימות בשנה.
מילות מפתח ממותגות
מילות מפתח ממותגות הן מונחי חיפוש הכוללים שם של מותג או וריאציה שלו. מילות מפתח אלו משמשות משתמשי אינטרנט שמחפשים מוצרים, שירותים או מידע ספציפיים הקשורים למותג המסוים הזה. מכיוון שהן כוללות את שם המותג, למילות מפתח אלו יש לרוב שיעורי המרה גבוהים יותר, אך הן יכולות גם להתמודד עם תחרות גבוהה, במיוחד אם המותג מוכר היטב. מילות מפתח ממותגות הן חיוניות לניהול מוניטין ואסטרטגיות SEO ספציפיות למותג. לדוגמה: "נעלי ריצה של נייק"
מאפיינים: כולל שם מותג, לרוב המרה גבוהה יותר אך גם תחרות גבוהה יותר אם המותג פופולרי
מילות מפתח כלליות
מילות מפתח גנריות הן מונחי חיפוש רחבים ולא ספציפיים המכסים מגוון רחב של נושאים או קטגוריות. למילות מפתח אלו יש לרוב נפחי חיפוש גבוהים, אך גם מתמודדות עם תחרות גבוהה, מה שהופך את הדירוג שלהן למאתגר. לדוגמה, "מחשבים ניידים" או "נעליים" ייחשבו כמילות מפתח גנריות. למרות שהם יכולים למשוך קהל גדול, חוסר הספציפיות מביא לרוב לשיעורי המרות נמוכים יותר בהשוואה למילות מפתח ממוקדות יותר. עסקים בדרך כלל משתמשים במילות מפתח גנריות למען מודעות למותג ולא בהמרות ישירות.
מאפיינים: מונחים כלליים שאינם מציינים מותג או מיקום, בדרך כלל תחרות גבוהה.
מילות מפתח ממוקדות כוונות
מילות מפתח ממוקדות כוונות הן מונחי חיפוש ספציפיים שמתיישרים עם המטרה או היעד של המשתמש מאחורי שאילתת החיפוש. הם מסווגים על סמך כוונת המשתמש, כגון מידע, ניווט או עסקאות, כדי לאפשר אסטרטגיות SEO ושיווק רלוונטיות ויעילות יותר.
מאפיינים: מילות מפתח אלו מבוססות על כוונת המשתמש, כמו מידע, ניווט, עסקאות וכו'.
מילות מפתח מקצועיות
מילות מפתח מקצועיות הן אלו שמקשרות בין המותג או העסק לכישורים, יכולות, או מוצרים מקצועיים שהוא מציע. הן מיועדות לפנייה לקהל ייעודי ומקצועי יותר ובדרך כלל יש להן רמת תחרות נמוכה יותר ורמת רלוונטיות גבוהה.
זיהוי מילות המפתח הנכונות
זיהוי מילות המפתח הנכונות עבור שיווק דיגיטלי הוא תהליך מרכזי בהקניית חשיפה ובניית נוכחות דיגיטלית. בחירת המילים הנכונות יכולה להשפיע באופן ישיר על כמות ואיכות התנודה לאתר או בפלטפורמה שלכם.
כלי מחקר מילות מפתח
כלי מחקר מילות מפתח הם כלים דיגיטליים המעניקים אינפורמציה ונתונים על מילות מפתח פוטנציאליות שיכולות להפעיל השפעה על אסטרטגיית השיווק וה- SEO שלכם. להלן כמה דוגמאות לכלים פופולריים:
Google Keyword Planner – כלי חינמי מבית גוגל, מועצב במיוחד למערכות פרסום PPC אבל מצוין גם למחקר SEO.
Google Analytics: מספק סקירה מקיפה של ביצועי מילות המפתח שלך במונחים של תנועה והמרות.
Ahrefs – מספק אינפורמציה רחבה הכוללת נתונים על תחרות, נפח חיפוש והצעות למילות מפתח נוספות.
SEMrush – מציע אנליזות מעמיקות ונתונים על תחרות, וכן אפשרות לפתח ולמעקב אחרי קמפיינים.
Moz Keyword Explorer – כלי נוח ופשוט לשימוש המציע אנליזה ומידע על רלוונטיות ותחרות.
Ubersuggest – כלי חינמי המציע רעיונות למילות מפתח בהתאם למילות שהזנת, כולל נתונים על נפח החיפוש והתחרות.
KWFinder – כלי המתמקד במציאת מילות מפתח עם זנב ארוך, מציע נתונים על נפח חיפוש ותחרות.
לכל כלי יתרונות וחסרונות, ולעיתים השילוב של מספר כלים יכול להציע תמונה הכי מדויקת ומעמיקה למחקר מילות מפתח. בחירת הכלי או הכלים המתאימים תלויה בצרכים, בתקציב ובאסטרטגיה הכוללת שלכם.
אני ממליץ בחום על SERanking שאולי פחות מפורסמים מ SEMrush או Ahrefs, אבל מספקים מגוון רחב של כלים ואפשרויות בעלות ידידותית יותר ושירות מצויין.
מדדי מילות מפתח
מדדי מילות מפתח הם מקדמים מספריים או חומריים המספקים מידע על היכולת של מילת מפתח להפיק תוצאות רצויות בפעילות שיווקית. מדדי מפתח למעקב אחר ביצועי מילות מפתח חיוניים לאמוד את הצלחת אסטרטגיות השיווק הדיגיטלי, במיוחד בקמפיינים של SEO ו-PPC.
הנה כמה מהמדדים הנפוצים ביותר:
דירוג מילת מפתח (Keyword Ranking): זה מציג את המיקום של מילות המפתח הממוקדות בעמודי תוצאות מנועי החיפוש (SERP). המטרה היא להיכנס לעמוד הראשון ובאופן אידיאלי לשלושת המקומות הראשונים.
נפח חיפוש – כמות החיפושים החודשיים של מילת מפתח מסוימת.
שיעור המרות (Conversion Rate): מדד זה חושף את אחוז התנועה מונעת מילות מפתח שמשלימה פעולה ספציפית, כגון ביצוע רכישה, הרשמה לניוזלטר וכו'.
תחרות – מדד המציין כמה עסקים או אתרים מנסים להדיח אחד את השני בעזרת מילת מפתח מסוימת. זה יכול להיות לעכב כשיש הרבה תחרות על מילה מסוימת.
CPC) Cost Per Click) – העלות הממוצעת ללחיצה כאשר משתמשים במילת המפתח בקמפיין פרסום ממומן.
ציון רלוונטיות (Relevance Score) – ציון רלוונטיות הוא מדד המשמש בפלטפורמות פרסום מקוונות כמו פייסבוק כדי למדוד עד כמה מודעה רלוונטית לקהל היעד שלה. הציון מחושב על סמך מגוון גורמים כמו שיעור קליקים, שיעור מעורבות ומשוב משתמשים, בין היתר. זה ניתן בדרך כלל בסולם מ-1 עד 10, כאשר ציונים גבוהים יותר מעידים על רלוונטיות גבוהה יותר. ציון רלוונטיות גבוה יכול להוביל לעלויות פרסום נמוכות יותר ולמיקום טוב יותר של המודעה, בעוד שציון נמוך מצביע על כך שהמודעה לא מגיעה ביעילות לקהל המיועד לה וייתכן שתזדקק לאופטימיזציה. כמה המילה היא רלוונטית לתוכן או לפעילות שיווקית שלכם?
CTR) Click Through Rate) – מודד את אחוז הקליקים שהתוכן מקבל מסך החשיפות. שיעור קליקים גבוה יותר מציין בדרך כלל שהתוכן שלכם רלוונטי לשאילתת החיפוש.
מיקום בעמוד (SERP Position) – המקום בו מופיעה העמוד שלכם בתוצאות החיפוש של גוגל כאשר מחפשים את מילת מפתח ספציפית.
חשיבות בעיני הציבור (Public Relevance) – המידה בה מילת המפתח מזוהה עם המותג או המוצר שלכם. רלוונטיות ציבורית מתייחסת למידה שבה נושא, נושא או פיסת מידע נחשבים חשובים, מעניינים או ישימים לקבוצה גדולה של אנשים או לציבור הרחב. משהו בעל רלוונטיות ציבורית גבוהה לעתים קרובות מושך תשומת לב, מעורר דיון, ואף עשוי להשפיע על דעת הקהל או המדיניות. הבנת הרלוונטיות הציבורית של נושא חיונית עבור ארגוני מדיה, משווקים וקובעי מדיניות, בין היתר, כדי לעסוק ביעילות עם הקהל ולתת מענה לצרכים או לדאגות שלהם.
Keyword Difficulty – קושי מילות מפתח (KD) הוא מדד המשמש ב-SEO כדי לאמוד עד כמה מאתגר זה יהיה לדרג באופן אורגני עבור מילת מפתח מסוימת. הציון ניתן בדרך כלל בסולם של 0 עד 100, כאשר ציונים גבוהים יותר מצביעים על מילת מפתח תחרותית יותר. מדד זה לוקח בחשבון גורמים שונים כמו סמכות תחום של דירוג דפים, מספר קישורים נכנסים ואיכות התוכן, בין היתר. ציון KD גבוה אומר שזה ידרוש יותר מאמץ מבחינת SEO כדי לדרג טוב עבור מילת מפתח זו.
(Return on Investment (ROI – החזר על השקעה (ROI) הוא מדד פיננסי המשמש להערכת הרווחיות והיעילות של השקעה במילת מפתח ספציפית. מחושב כרווח הנקי מההשקעה חלקי העלות הראשונית שלה, ROI מבוטא בדרך כלל באחוזים. זה עוזר למי שמנהל את השיווק ולבעל העסק להבין את הערך שהושג מהשקעה ביחס לעלות שלה, ומסייע בקבלת החלטות לגבי השקעות עתידיות.
זמן ממוצע בעמוד (Average Time on Page) – משך הזמן שמבקרים מבלים בעמוד שמדורג עבור מילת מפתח ספציפית. זמן שהייה ארוך יותר מעיד בדרך כלל שהמבקר מצא את התוכן בעל ערך.
Quality Score – ציון איכות הוא מדד המשמש את מנועי החיפוש כמו גוגל כדי להעריך את הרלוונטיות והאיכות של המודעות, מילות המפתח ועמודי הנחיתה שלכם. ביטוי בסולם של 1 עד 10, ציון איכות גבוה יותר יכול להוביל לעלויות מודעות נמוכות יותר ולמיקומי מודעות טובים יותר. זה עוזר לייעל את הביצועים של מסעות פרסום בתשלום לפי קליק (PPC).
מקורות תנועה (Traffic Sources): זיהוי של אילו מילות מפתח מניבות את התנועה הגדולה ביותר.
Seasonal Trends – נתונים על כיצד משתנה החשיבות והנפח של מילת מפתח עם הזמן, למשל בחגים או בעונות מסוימות. מגמות עונתיות מתייחסות לדפוסים, תנודות או וריאציות הניתנות לחיזוי במדדים עסקיים, בהתנהגות צרכנים או בנתונים שחוזרים על עצמם בעונתיות או בתקופות ספציפיות של השנה. אלה יכולים להיות מונעים על ידי גורמים שונים כמו חגים, שינויי מזג אוויר ואירועי תרבות. הבנת המגמות העונתיות היא חיונית לעסקים כדי לייעל את המלאי, אסטרטגיות השיווק וקידום המכירות כדי להתאים לדרישת הצרכנים בתקופות שיא ושפל.
User Intent – כוונת משתמש מתייחסת למטרה או ליעד שמשתמש מתחשב בביצוע שאילתת חיפוש באינטרנט. זהו גורם מכריע עבור אופטימיזציה למנועי חיפוש (SEO) ויצירת תוכן, שכן הבנת כוונת המשתמש מסייעת באספקת תוכן רלוונטי וממוקד יותר. בדרך כלל ניתן לסווג את כוונת המשתמש למידע (מחפש ידע), ניווט (מחפש אתר ספציפי), עסקאות (מבקש לבצע רכישה) ומסחרי (מחפש ביקורות על מוצרים, השוואות וכו'). התאמת תוכן כך שיענה על הכוונה הספציפית של המשתמש יכולה להוביל לדירוג גבוה יותר במנועי החיפוש ולשיפור חווית המשתמש.
כל אחד מהמדדים הללו יכול לשפיע באופן שונה על האסטרטגיה הכוללת ולכן חשוב לנסח אסטרטגיה מקיפה שמכילה מגוון מדדים.
יישום מילות מפתח
יישום יעיל של מילות מפתח הוא חיוני לשיווק דיגיטלי, במיוחד בתחומים כמו אופטימיזציה למנועי חיפוש (SEO), פרסום בתשלום לפי קליק (PPC) ושיווק תוכן. הרעיון הוא להשתמש במילות מפתח רלוונטיות שמתאימות לכוונת המשתמש וליעדים העסקיים כדי לשפר את דירוג מנועי החיפוש, למשוך תנועה באיכות גבוהה ולהניב המרות.
הנה כמה דרכים ליישם מילות מפתח ביעילות:
מחקר מילות מפתח: זיהוי מילות מפתח רלוונטיות בעלות ערך גבוה שבהן קהל היעד שלכם משתמש כדי לחפש מוצרים, שירותים או מידע הדומים למה שאתם מציעים.
קידום אתרים בעמוד: הצבת מילות מפתח באזורים חיוניים כמו תג כותרת, מטא תיאור, כותרות ובכלל התוכן.
תכנון תוכן: שימוש במילות מפתח כבסיס ליצירת תוכן שעונה על השאלות ופותר את הבעיות של קהל היעד שלכם.
יצירת תוכן: כתיבת תוכן אינפורמטיבי ומרתק שכולל באופן טבעי את מילות המפתח הממוקדות שלכם, המדגשים את כוונת החיפוש של המשתמש.
אופטימיזציה של תוכן: שימוש במילות מפתח סמנטיות כדי ליצור תוכן עשיר ומעמיק המשמח הן את הקהל והן את מנועי החיפוש.
מסעות פרסום PPC: שימוש במילות מפתח בכותרות המודעות, בתיאורים ובעמודי הנחיתה עבור מסעות פרסום בתשלום לחיפוש.
קידום אתרים מקומי: שימוש במילות מפתח ספציפיות למיקום עבור עסקים שיש להם מיקום פיזי או משרתים אזור גיאוגרפי מסוים.
SEO מחוץ לדף: שימוש במילות מפתח באסטרטגיות קישורים נכנסים כמו פוסטים אורחים ושיתוף במדיה חברתית.
ניטור: מעקב וניטור רציף אחר ביצועי מילות המפתח באמצעות כלים כמו Google Analytics והתאמת האסטרטגיה בהתאם.
ניתוח מתחרים: בדיקה לאילו מילות מפתח המתחרים שלכם ממקדים ושקול אם הן רלוונטיות לעסק שלכם.
על ידי יישום יעיל של מילות מפתח, אתה יכול לשפר את הנוכחות הדיגיטלית, להגדיל את הרלוונטיות של התוכן לקהל שלכם, ובסופו של דבר להשיג החזר ROI טוב יותר עבור מאמצי השיווק.
עצות ודרכים לאיתור מילות מפתח לאתר
מציאת מילות המפתח הנכונות עבור אתר אינטרנט היא שלב מכריע באופטימיזציה לביצועי מנועי החיפוש והגעה לקהל היעד שלך. הנה כמה טיפים ושיטות לאיתור מילות מפתח יעילות:
הבינו את קהל היעד שלכם: דעו היטב מי הם הלקוחות שלכם, במה הם מתעניינים ואילו בעיות הם רוצים לפתור. זה עוזר בסיעור מוחות של רעיונות למילות מפתח שמתיישרות עם שאילתות החיפוש שלהם.
השתמשו בכלי מחקר מילות מפתח: השתמשו בפלטפורמות כמו Google Keyword Planner, SEMrush, Ahrefs או Ubersuggest כדי למצוא מילות מפתח רלוונטיות, בעלות נפח חיפוש טוב וציון קושי בר השגה של מילות מפתח.
נתחו את המתחרים: בדקו את מילות המפתח שהמתחרים שלכם מכוונים אליהם. אמנם לא כדאי להעתיק את האסטרטגיה שלהם, אבל זה יכול לתת לכם מושג טוב על הנוף ולעזור לזהות פערים או הזדמנויות.
שקלו את כוונת החיפוש: מילות מפתח שונות משרתות כוונות שונות, כגון מידע, ניווט ועסקאות. ודאו שמילות המפתח שלכם תואמות את הכוונה שאתם ממקדים אליה.
התמקדו במילות מפתח עם זנב ארוך: אלו הן מילות מפתח או ביטויים ארוכות וספציפיות יותר שבהן סביר יותר שמבקרים ישתמשו כשהם קרובים יותר לרכישה או כשהם משתמשים בחיפוש קולי.
השתמשו בתכונת "חיפושים הקשורים ל" של Google: בתחתית כל דף תוצאות חיפוש של Google, תמצאו קטע "חיפושים הקשורים ל". זה יכול לספק רעיונות למילות מפתח שאולי לא חשבתם עליהם.
השתמש ב-Google Trends: כלי זה עוזר לכם להבין את הפופולריות של מילת מפתח לאורך זמן. מילות מפתח עונתיות יכולות להיות חשובות במיוחד למעקב.
השתמשו במילות מפתח מקומיות: אם יש משמעות למיקום הפיזי עבור הלקוחות שלכם (חנות, סניף וכו'), הקפדו לכלול מילות מפתח מבוססות מיקום.
בדקו מדיה חברתית: פלטפורמות כמו טוויטר, Reddit ופורומים ספציפיים לתעשייה יכולות להיות מקומות טובים למציאת נושאים פופולריים ומילות מפתח קשורות.
ערכו סקרי משתמשים: לפעמים, בסיס הלקוחות הנוכחי שלך יכול לספק תובנות לגבי מילות מפתח שאולי לא שקלתם.
נתחו נתוני חיפוש באתר: אם לאתר שלכם יש פונקציית חיפוש, נתחו מה המבקרים מחפשים; מונחים אלו יכולים להיות מילות מפתח מצוינות.
עיקבו והתאמו: לאחר בחירת ויישום מילות המפתח שלכם, עקבו אחר הביצועים שלהן לאורך זמן והתאם את האסטרטגיה שלכם לפי הצורך.
על ידי יישום הטיפים והשיטות האלה, תוכל לבנות רשימה חזקה של מילות מפתח שלא רק מובילות תנועה אלא גם מתאימות היטב ליעדים העסקיים שלכם.
שילוב מילות מפתח שנחקרו היטב באסטרטגיית השיווק שלכם, חיוני להצלחה דיגיטלית. זה משפר את הנראות המקוונת שלכם, מושך תנועה איכותית ובסופו של דבר מוביל לאחוזי המרה גבוהים יותר. לא נכון לבנות רשימת מילות מפתח ללא התייחסות לכלל מרכיבי האסטרטגיה השיווקית, מילות המפתח שלכם הן חלק מרכזי וחשוב מהמסר שלכם, הן בלתי מנותקות ממאפייני המוצר והיתרונות היחסיים שלו עבור צרכי הלקוח.
רוצים לקחת את בניית הנוכחות הדיגיטלית שלכם שלב אחד קדימה?